Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky na nože
- celkom kvalitné brúsenie, a jednoduché
Spickovy produkt
- je to brúska na náradie: sekera, záhradné nožnice, sekáče
- zatiaľ ho nemám vyskúšaný
- Dva uhly brúsenia
- zatiaľ nemám vyskúšaný
Výhoda: Možnosť brúsiť aj nožnice a dláta.
Nevýhoda: Problematické uchytenie a nastavovanie menších uhlov (10 - 15)
- Lacný
- Atrapa originalu,chýba jedna vyrovnávacia gumená podložka,dúfam že aspoň brúsne plochy niečo vydržia,mal som originál a tá bola v pohode
Skladný, praktický, veľmi dobrá kvalita, jeden už máme na chalupe. Rýchle nabrúsenie a dlhé použitie.
- Rýchle nabrusenie noža.
Na brúsenie nožov vynikajúca vec, vrátane tých dlhodobo zanedbaných. Robustná konštrukcia. Dokúpil som aj kamene s gritom 3000 a lapovaciu kožu. Vyžaduje trochu zručnosti, po 3-4 noži je brúsenie skôr relax ako práca. Doporučujem pozrieť na YouTube inštruktážne videá.
- Jednoduchá obsluha, ľahké-jednoduché brusenie.
Zatial som neobdržal zásielku,tovar nebol na sklade.
- dobre len treba aj nahradne kamene alebo viac kamenou na vyber inak super
Brúsny kameň Rozsutec Blok 180x60x20 mm
Pridané: 15. januára 2023
(naposledy upravené 15. januára 2023)
Zakúpený v Kniland.sk
- spokojnosť
Splnil moje požiadavky
- ok
Brusku som kupoval za ucelom lahkeho a rychleho brusenia nozov domov do kuchyne,viac ako menej pre partnerku,aby mohla vyuzit svoj potencial vzdy ked potrebuje...
Vysledok-ide to lahko,aj rychlo,ale nie dobre.
ak odhliadnem od poziadavky rychlo,je bruska naozaj funkcna a dokaze noz nabrusit do stavu ze holi chlpy za sucha.
akykolvek,od no name,cez nerez po uhlikovu ocel.
Rovnako dobre prebrusi zubkovane noze,skusal som noze na torty,zubkovane noze na pecivo,skutocne sa nabrusili a brusit to rucne by som povazoval pre bezneho cloveka za nemozne.
Preco nie dobre?
ak sa noz zacne brusit rychlo a silou,dochadza k obrovskemu nepravidelnemu ubitku materialu na cepeli ,kde noz je sice ostry,ale cepel je vlastne znicena a nerovnomerne zodrana.Pripomina to,ked niekto brusi noz karboskou a nevie to...(karboskou to spravi dobre kazdy druhy zamocnik)
Rychle brusenie vyskusane na kazdom type noza,od lacakov,cez nerez po uhlikovku,noze od 5 do 150 eur,vzdy rovnaky vysledok.
Pri trpezlivom bruseni vysledok velmi slusny,vzhladom na to ze netreba extra zrucnosti,zvladnu aj zeny co v zivote nebrusili noz.
Dobre aj pre chlapov co nabrusia aj na kameni zo strkoviska a je ako britva.
Nevhodne pre katanovych fajnsmekrov a netrpezlivych.
zivotnost zatial nevyskusana,odhadujem v domacej kuchyni na 5 rokov v pohode.niekde som videl aj nahradne brusne segmenty...cize by mala byt opravitelna,teda eko poziadavka naplnena...
zatiaľ som len skúšal
- Ostri nože . Super
- Nic
spĺňa potreby
úplne spĺňa potreby predstavy
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »