Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky na nože
- Keramicka bruska, ktora naostri kazdy noz. Sekeru radsej neodporucam, nakolko sa zoderie.
- Nie je to tak plynule brusenie ako s podobnou bruskou ako od Fiskars, ale s drobnou upravou sa da bruska spojazdnit.
- Pekne drží
- neúplné bez nabíjačky, ak chcete používať treba usb nabíjačku aspoň 20Wa vižšie ináč to nefunguje správne
pohodlne použitie dobry vysledok
Brúska na nože RTX obojstranná - olivová
Pridané: 23. augusta 2023
(naposledy upravené 24. augusta 2023)
Zakúpený v ARMPEK.sk
Výhoda produktu malé účinné šikovné
- Kvalitné prevedenie
- Praktické funkcie na jednom mieste
- Splnil moje očakávania
Doporučujem
- ok
- ok
kvalitny produkt
výhodný pre domácnosť
Som spokojná s nabrusenym i nožmi
Super, robí perfektne to čo má...
Produkt určený presne na svoje použitie. Kvalitný, skladný a dobre použiteľný.
Odpovedá špecifikácii, doručený rýchlo a spoľahlivo.
Mala to byť sada 2x 240, 2x 600 a 2x 1000 .
Jeden kameň bol označený ako 600, ale v skutočnosti bol 240. To znamená , že som dostal 3x 240, 1x 600 a 2x 1000.
Čím bola vlastne sada znehodnotená. Ešteže používam iný prípravok, ktorý nevyžaduje páry kameňov.
Nedôsledná výstupná kontrola.
- Príručná brúska kamkoľvek zo sebou pre rýchle prebrusenie a nabrusenie ako zatváracích tak pevných nožov
- Ako aj háčikov a zubateho ostria
- Odporúčam skvelá a praktická vec
- Rýchle a jednoduché nabrusenie kuchynských nožov
- Dodavaný maly plastový stojan, pre opretie noza pod uhlom 20 stupňov
- Skladné
- Odporúčam
Aj napriek žiadnym skúsenostiam s brúsením na vodnom kameni som dokázal za pár minút nabrúsiť tupý nôž na takú ostrosť aby hladko rezal papier - stačilo pozrieť pár video návodov na internete.
Odporúčam každému kto si chce brúsiť/ostriť nože doma, ručne. S trochou cviku to podľa mňa pôjde každému. Treba len dodržať postup a byť trpezlivý.
- Maly
- Lahky
- Vydrzi nabrusit presne 4 noze
Som v celku sklamany. Ale za 10 euro, je idealne nabrusit 4 noze.
Ak niekto caka viac, tak neodporucam
- Šikovné praktické
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »