Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky na nože
- Jednoduché ostrenie
- Nože sa evidentne naostrili
- Tichá
- Nieje možné zmeniť uhol
- Trocha práši
- nekvalitne brune kamene
- Skvelý brúsny kameň.
- šikovný,účelový
- Nabrúsi to dobre ale treba k tomu prax
- Nedrzi dobre noze ale aj tak by aom asi nebrusil obe strany naraz takze v pohode ho pridrzim volnou rukou
- Dodrzanie uhla brusenia
- Lahko sa nastavuje
- Celkova spokojnost s nabrusenim
- Navod v anglictine a rustine
- Zdlhavost brusenia
Je potrebne si brusnu sadu dobre nastavit. Ako tak sa to da z navodu. Ale lepsie je si pozriet nejake videa. Tie mi pomohli najviac ako zaciatocnikovy. Brusna sadu by som neodporucil ludom co nemaju cas. Treba sa bruseniu povenovat, hlavne ak mate noze zanedbane. Brusne kamene casom odporucam doobjednat diamantove (skusal som z ciny a boli v pohode avsak neviem porovnat s kamenmi z nasich obchodov-vysoka cena). Brusil som kuchynske noze, lesnicky noz, noznice. Spokojnost.
- kvalitne spracovanie
- brusne kamene sú dobre
- Značka zodpoveda super kvalite
Super znacka a kvalita,používam tuto značku 20 rokov
super
- Dva kamene v jednom
- Dobrý pomer zrnitosti
- Vodný kameň
Taidea sú brúsne kamene s tradíciou. Kombinácia 600/2000 je ideálna ak nemáte veľmi zničené ostrie. Osobne preferujem vodné kamene ako je tento. Zrnitosť 600 sa používa pri tupších nožoch, 2000 na jemné doostrenie. Odporúčam dokúpiť aj vyrovnávací kameň aby ste dosiahli rovnú brusnú plochu (potreba sa prejaví po xy brúseniach). Pre menej skúsených sa hodí aj vodítko na nože. S kameňom sa dodáva aj gumená podložka v ktorej kameň pekne drží a nekĺže.
- Dva kamene v jednom
- Dobrý pomer zrnitosti
- Vodný kameň
Taidea je tradičný výrobca brusných kameňov. Výhodou tohto kameňa je spojenie dvoch zrnitostí v tomto prípade 600/2000. Pomer zrnitosti je vyhovujúci ako pre tupé nože tak aj na jemné doostrenie. Dobre sa brúsia nože s menej kvalitnou oceľou ako aj s nerezové. Na výber sú aj iné typy zrnitostí podľa potreby užívateľov. S kameňom sa dodáva aj gumená podložka v ktorej sa kameň pri brúsení nekĺže.
- Je ľahký, dobre sa drží a funguje.
- Výhody už dobre popísal predajca
- Super brúska na nože.
- Dajú sa kúpiť náhradné brúsne kotúče
- Tichá prevádzka.
- Prívodný kábel je tvrdý a hrubý, ako keby tam bol 2kW motor. To však funkcii neprekáža. Ale to nie je problém vymeniť. To je len hanba USA.
Výrobok je síce drahý, ale kedže nože v domácnosti používate každý deň a nechcete mať s nimi problém, tak kúpte. Vhodné aj ako trvácny a zmysluplný darček!
Kvalitné za rozumnú cenu
Chýba návod na použitie. Prosim poslať na email.
- Je to bruska na doladenie ostrich nožov
- Nie je na hodne tupe nože
- Funguje ako bolo prezentované.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »